Loading...

Löydä oppimisen ilo täydellisen opettajan avulla!

Löydä täydellinen opettaja. Varaa netissä. Yoopies auttaa.

Yoopies, Miten se toimii?

Lue lisää

Etsitkö läksyapua, haluatko oppia uuden kielen tai haluaisitko ehkä oppia soittamaan uutta instrumenttiä? Rekisteröidy Yoopies-sivustolle ja löydä parhaat opettajat Helsingissä ja ympäri Suomea!

 • Löydä osaava opettaja parilla klikkauksella.

  Löydä osaava opettaja parilla klikkauksella.

  Tuntuuko lapsesi koulunkäynti liian haastavalta ja etsitte tukea opiskeluun? Yoopies voi auttaa!
  Meiltä löytyy tukea eri kouluaineisiin: taloustieto, filosofia, historia, maantieto, ranska, matematiikka, fysiikka, kemia ja niin edelleen: meiltä löytyy kaikkea!
  Sinä ja opettaja päätätte miten ja milloin tapaatte: iltaisin, viikonloppuisin, satunnaisesti, säännöllisesti tai vaikkapa kesällä. Kaikki on mahdollista kun etsit apua Yoopies-sivuston kautta!

 • Tuntuuko kielioppi hankalalta, haluatko oppia uuden kielen vai kiinnostaisiko vaikkapa kitaransoitto? Yoopies auttaa sinua ympäri Suomen!

  Tuntuuko kielioppi hankalalta, haluatko oppia uuden kielen vai kiinnostaisiko vaikkapa kitaransoitto? Yoopies auttaa sinua ympäri Suomen!

  Onko sinulla vaikeuksiaenglannin kielen kanssa vai haluaisitko ehkä oppia ruotsia, ranskaa tai espanjaa?
  Etsi opettajia jotka voivat auttaa sinua tässä projektissa.

  Oletko aina halunnut oppia soittamaan pianoa,kitaraa tai rumpuja, mutta musiikkikoulut tuntuvat aivan liian hintavilta? Rekisteröidy Yoopies-sivustolle! Saatat löytää täydellisen opettajan omasta naapurustostasi ja päätätte hinnasta täysin vapaasti keskenänne.

 • Löydä täydellinen opettaja ottamalla henkilökohtaisesti yhteyttä potentiaalisiin kandidaatteihin

  Löydä täydellinen opettaja ottamalla henkilökohtaisesti yhteyttä potentiaalisiin kandidaatteihin

  Kaikki ihmiset eivät osaa toimia lasten kanssa luonnostaan. Tästä syystä Yoopies-sivuston käyttäjillä on mahdollisuus lukea muiden vanhempien kirjoittamia mielipiteitä ja suosituksia. Kirjautumalla Facebook-tilisi kautta voit myös nähdä mitkä ystävistäsi ovat suositelleet eri profiileja. Kaikki tämä tarjotaan teille turvallisuuden vuoksi. Yoopies ei myöskään veloita provisioita tai välityspalkkioita vaan lastenhoitajat ja perheet sopivat palkasta keskenään.
  Mikään ei ole helpompaa kuin ottaa yhteyttä muihin kiinnostaviin profiileihin, sillä riittää että kirjoitat tai soitat heille. Onnea matkaan!

Löydä unelmatyösi!

Aloita!