Loading...

Siivousapua helpommin kuin koskaan!

Löydä luotettava siivooja ja varaa hänet netissä.

Yoopies, Miten se toimii?

Lue lisää

Yoopies-sivustolta löydät luotettavimmat siivoojat yksityistalouksiin ja yrityksiin!

 • Löydä luotettava siivooja läheltä sinua.

  Löydä luotettava siivooja läheltä sinua.

  Eikö sinulla ole aikaa eikä voimia kotona siivoamiseen? Yoopies voi helpottaa arkeasi! Kiitos geolokalisoitujen ilmoitustemme voit löytää täydellisen siivoojan läheltä kotiasi! Tämä on helppoa ja nopeaa ja voit löytää avun arkeesi vain muutamalla klikkauksella. Hae siivoojia omien tarpeidesi mukaan ja kerro millaisia vaatimuksia sinulla on voittaaksesi aikaa tehdä asioita, joista SINÄ nautit! !

 • Löydä siivooja yritykseesi Yoopies-sivustolta!

  Löydä siivooja yritykseesi Yoopies-sivustolta!

  Etsittekö siivoojaa työpaikallenne? Yoopies voi auttaa teitä löytämään täydellisen siivoojan.

  Unohda hankalat välitystoimistot ja hae siivouspalveluita geolokalisoitujen ilmoitusten ja erilaisten kriteerien avulla. Emme veloita provisioita tai välityspalkkioita ja voitte sopia palkasta suoraan siivoojanne kanssa!

 • Ota yhteyttä lähelläsi asuviin siivoojiin

  Ota yhteyttä lähelläsi asuviin siivoojiin

  Kotiavainten jättäminen vieraalle ihmiselle voi olla vaikea päätös. Tästä syystä voit lukea toisten käyttäjien mielipiteitä ja suosituksia Yoopies-sivustolta. Yoopies ei ainoastaan yhdistä käyttäjiä vaan toimii myös yhteisönä, jossa perheet voivat auttaa toisiaan. Käyttämällä Facebookia voit esimerkiksi nähdä ketkä ystävistäsi ovat suositelleet harkitsemaasi siivoojaa. Palvelu toimii siis samalla puskaradion tavoin.
  "
  Yhteydenotto siivoojaan ei voisi olla helpompaa. Valitset vain kiinnostavan profiilin ja otat häneen yhteyttä viestitse tai puhelimitse. Kyseinen siivooja saa ilmoituksen saapuneesta viestistä ja sitten pitää vain odotella hänen vastaustaan!

Löydä unelmatyösi!

Aloita!