Loading...

Siivousapua helpommin kuin koskaan!

Löydä luotettava siivooja ja varaa hänet netissä.

Yoopies on moderni versio vanhanajan ilmoitustauluista. Voit löytää lastenhoitajia mistä päin Suomea tahansa geolokalisoinnin avulla!

Yoopies on työnvälitysfirmoja edullisempi vaihtoehto, joka ei veloita välityspalkkioita tai provisioita.

Yoopies.fi on vähän niin kuin “lastenhoitoon liittyvä Facebook [...] joka korvaa perinteiset ilmoitustauluille jätetyt ilmoitukset helpolla, nopealla ja luotettavalla internetpalvelulla.”

Miten löytää luotettava lastenhoitaja? Yoopies auttaa sinua löytämään täydellisen profiilin tarkastamalla tämän taustatiedot! Lisäksi voit lukea muiden vanhempien arvioita ja suosituksia, jotka auttavat sinua löytämään todellisen helmen.

Monet perheistä arvostavat kokemusta ja me suosittelemmekin kaikkia työnantajia kirjoittamaan lastenhoitajilleen suosituksia ja kommentteja osoittaakseen mitä he osaavat.

Yoopies-sivustolta löydät täydellisen lastenhoitajan tai yksityisopettajan.

Yoopies on uusi internetsivusto lastenhoitajille ja perheille!

Yoopies-sivuston käyttäminen on todella helppoa! Kirjoita vain postinumerosi ja suosittelemme sinulle lähistöltäsi löytyviä profiileja!

Yoopies, Miten se toimii?

Lue lisää

Yoopies-sivustolta löydät luotettavimmat siivoojat yksityistalouksiin ja yrityksiin!

 • Löydä luotettava siivooja läheltä sinua.

  Löydä luotettava siivooja läheltä sinua.

  Eikö sinulla ole aikaa eikä voimia kotona siivoamiseen? Yoopies voi helpottaa arkeasi! Kiitos geolokalisoitujen ilmoitustemme voit löytää täydellisen siivoojan läheltä kotiasi! Tämä on helppoa ja nopeaa ja voit löytää avun arkeesi vain muutamalla klikkauksella. Hae siivoojia omien tarpeidesi mukaan ja kerro millaisia vaatimuksia sinulla on voittaaksesi aikaa tehdä asioita, joista SINÄ nautit! !

 • Löydä siivooja yritykseesi Yoopies-sivustolta!

  Löydä siivooja yritykseesi Yoopies-sivustolta!

  Etsittekö siivoojaa työpaikallenne? Yoopies voi auttaa teitä löytämään täydellisen siivoojan.

  Unohda hankalat välitystoimistot ja hae siivouspalveluita geolokalisoitujen ilmoitusten ja erilaisten kriteerien avulla. Emme veloita provisioita tai välityspalkkioita ja voitte sopia palkasta suoraan siivoojanne kanssa!

 • Ota yhteyttä lähelläsi asuviin siivoojiin

  Ota yhteyttä lähelläsi asuviin siivoojiin

  Kotiavainten jättäminen vieraalle ihmiselle voi olla vaikea päätös. Tästä syystä voit lukea toisten käyttäjien mielipiteitä ja suosituksia Yoopies-sivustolta. Yoopies ei ainoastaan yhdistä käyttäjiä vaan toimii myös yhteisönä, jossa perheet voivat auttaa toisiaan. Käyttämällä Facebookia voit esimerkiksi nähdä ketkä ystävistäsi ovat suositelleet harkitsemaasi siivoojaa. Palvelu toimii siis samalla puskaradion tavoin.
  "
  Yhteydenotto siivoojaan ei voisi olla helpompaa. Valitset vain kiinnostavan profiilin ja otat häneen yhteyttä viestitse tai puhelimitse. Kyseinen siivooja saa ilmoituksen saapuneesta viestistä ja sitten pitää vain odotella hänen vastaustaan!

Löydä unelmatyösi!

Aloita!