Loading...

Hoitajan löytäminen on nyt lastenleikkiä!

Löydä todellinen helmi. Varaa netissä. Yoopies auttaa.

Yoopies on moderni versio vanhanajan ilmoitustauluista. Voit löytää lastenhoitajia mistä päin Suomea tahansa geolokalisoinnin avulla!

Yoopies on työnvälitysfirmoja edullisempi vaihtoehto, joka ei veloita välityspalkkioita tai provisioita.

Yoopies.fi on vähän niin kuin “lastenhoitoon liittyvä Facebook [...] joka korvaa perinteiset ilmoitustauluille jätetyt ilmoitukset helpolla, nopealla ja luotettavalla internetpalvelulla.”

Miten löytää luotettava lastenhoitaja? Yoopies auttaa sinua löytämään täydellisen profiilin tarkastamalla tämän taustatiedot! Lisäksi voit lukea muiden vanhempien arvioita ja suosituksia, jotka auttavat sinua löytämään todellisen helmen.

Monet perheistä arvostavat kokemusta ja me suosittelemmekin kaikkia työnantajia kirjoittamaan lastenhoitajilleen suosituksia ja kommentteja osoittaakseen mitä he osaavat.

Yoopies-sivustolta löydät täydellisen lastenhoitajan tai yksityisopettajan.

Yoopies on uusi internetsivusto lastenhoitajille ja perheille!

Yoopies-sivuston käyttäminen on todella helppoa! Kirjoita vain postinumerosi ja suosittelemme sinulle lähistöltäsi löytyviä profiileja!

Yoopies, Miten se toimii?

Lue lisää

Etsitkö lastenhoitajaa, eläinhoitajaa tai siivoojaa? Rekisteröidy Yoopies-sivustolle! Meiltä löydät parhaan avun lähellä sinua. Täytä postinumerosi, toiveesi ja löydä suosikkisi mahtavien kandidaattien joukosta. Helppoa ja nopeaa!

 • Löydä lastenhoitaja Helsingistä tai mistä päin FIa tahansa

  Löydä lastenhoitaja Helsingistä tai mistä päin Suomia tahansa

  Käytä erilaisia hakukriteerejä löytääksesi täydellisen avun arkeen. Haku voi perustua vapaisiin aikoihin, paikkaan, kokemukseen ja koulutukseen. Voit myös lukea suosituksia ja nähdä ovatko Facebook-kaverisi suositelleet kyseistä profiilia.

 • <a href="https://yoopies.fr/nounou">Lastenhoitajan haku</a> : Paras ratkaisu on Yoopies

  Lastenhoitajan haku : Paras ratkaisu on Yoopies

  Etsitkö lastenhoitajaa joka voisi tehdä hieman välipalaa ja sitten kuljettaa lapsesi vaikkapa jääkiekko- tai balettiharrastukseen? Tai siivoojaa joka hoitaisi viikkosiivouksen puolestasi? Rekisteröidy Yoopies-sivustolle! Rekisteröityminen ei maksa mitään ja voit löytää täydellisen avun arkeesi muutamalla klikkauksella!

 • Luotettavia lastenhoitajia ja perhepäivähoitajia

  Luotettavia lastenhoitajia ja perhepäivähoitajia

  Yoopies on paljon muutakin kuin yksinkertainen internetsivu lastenhoitoa ja lastenhoitotyötä etsiville. Voit lukea suosituksia, löytää sivuston verifioimia kandidaatteja ja keskustella työnhakijoiden kanssa viestitse tai puhelimitse. Kiitos palautteiden, arvosanojen ja suositusten voit löytää luotettavan lastenhoitajan, johon koko perhe ihastuu! Lastenhoitajan löytäminen on yleensä vaikeaa, mutta kiitos pitkälle kehitettyjen palveluidemme ja yksinkertaisen sivustomme se on nyt helpompaa kuin koskaan. Kokeile Yoopies-sivustoa!

Löydä unelmatyösi!

Aloita!