Loading...
Haluaisitko helpottaa jonkun arkea?

Löydä siivoustöitä helposti ja nopeasti.

Yoopies, Miten se toimii?

 • Geolokalisoidut ilmoitukset

  Löytä siivousapua tarvitseva kotitalous läheltä sinua ja ota yhteyttä potentiaalisiin työnantajiin viestipalvelumme kautta.

 • Henkilökohtainen kalenteri

  Luo kalenterisi ja näytä milloin voit työskennellä!

 • Verifioidut profiilit

  Pyydä Yoopies-tiimiä verifioimaan profiilisi ja mahdollisuutesi löytää työtä kasvavat huimasti! Verifioidulla profiililla saa enemmän näkyvyyttä sivustolla.

 • Yksityisyrittäjät

  Ryhdy siivoojaksi ja saat palkan kerran viikossa.

Lue lisää

Yoopies auttaa sinua löytämään siivoustöitä helposti ja nopeasti.

 • Löydä siivousapua parilla klikkauksella!

  Löydä siivousapua parilla klikkauksella!

  Etsitkö siivoustyötä joka vastaa omia aikataulujasi?
  Luo Yoopies-profiili ja löydäsiivoustyötä yksityiskodeissa tai yrityksissä. Profiilin luominen on nopeaa, helppoa ja ilmaista! Kerro profiilissasi kokemuksistasi ja toiveistasi ja ota suoraan yhteyttä perheisiin viestipalvelumme avulla.

 • Aikatauluihisi sopivaa siivoustyötä Helsingissä ja ympäri Suomea.

  Aikatauluihisi sopivaa siivoustyötä Helsingissä ja ympäri Suomea.

  Huolimatta siitä oletko siivooja Helsingissä, Tampereella vai Rovaniemellä sinulla on mahdollisuus löytää unelmiesi työtä Yoopies-sivuston kautta!
  Profiilin hallinnointi on helppoa: toisinaan voit tehdä töitä pidemmissä pätkissä, kun taas toisinaan sinulla on vähemmän aikaa töille. Toisinaan paussaat profiilisi tarpeen mukaan ja toisinaan uudelleenaktivoit sen. Sinä päätät milloin teet töitä ja kaikki tämä on nopeaa ja helppoa!

 • Löydä siivoojaa etsiviä ihmisiä.

  Löydä siivoojaa etsiviä ihmisiä.

  Mikään ei ole helpompaa kuin oman profiilin luominen Yoopies-sivustolle. Lisäät vain asuinpaikkasi (osoitteen, postinumeron tai kaupungin), luot ilmoituksen (kerrot mitä etsit) ja luot oman kalenterin. Kiinnostuneet perheet ja yritykset voivat ottaa sinuun yhteyttä viestitse tai puhelimitse.
  . Sinä taas voit ottaa heihin yhteyttä viestitse, jolloin Yoopies lähettää heille sähköposti-ilmoituksen saapuneesta viestistä.