Loading...

Palveluksessanne!

Löydä apua suositusten perusteella.

Yoopies on moderni versio vanhanajan ilmoitustauluista. Voit löytää lastenhoitajia mistä päin Suomea tahansa geolokalisoinnin avulla!

Yoopies on työnvälitysfirmoja edullisempi vaihtoehto, joka ei veloita välityspalkkioita tai provisioita.

Yoopies.fi on vähän niin kuin “lastenhoitoon liittyvä Facebook [...] joka korvaa perinteiset ilmoitustauluille jätetyt ilmoitukset helpolla, nopealla ja luotettavalla internetpalvelulla.”

Miten löytää luotettava lastenhoitaja? Yoopies auttaa sinua löytämään täydellisen profiilin tarkastamalla tämän taustatiedot! Lisäksi voit lukea muiden vanhempien arvioita ja suosituksia, jotka auttavat sinua löytämään todellisen helmen.

Monet perheistä arvostavat kokemusta ja me suosittelemmekin kaikkia työnantajia kirjoittamaan lastenhoitajilleen suosituksia ja kommentteja osoittaakseen mitä he osaavat.

Yoopies-sivustolta löydät täydellisen lastenhoitajan tai yksityisopettajan.

Yoopies on uusi internetsivusto lastenhoitajille ja perheille!

Yoopies-sivuston käyttäminen on todella helppoa! Kirjoita vain postinumerosi ja suosittelemme sinulle lähistöltäsi löytyviä profiileja!

Yoopies, Miten se toimii?

Lue lisää

Yoopies auttaa sinua löytämään luotettavia kotipalvelun tarjoajia, seuraa ja hoitoa iäkkäämmille perheenjäsenille nopeasti ja turvallisesti.

 • Löydä luotettava profiili, joka helpottaa rakkaimpiesi arkea.

  Löydä luotettava profiili, joka helpottaa rakkaimpiesi arkea.

  Joku perheenjäsenistäsi tarvitsee auttavaa kättä, mutta sinulla ei ole aikaa mennä hätiin? Rekisteröidy Yoopies-sivustolle!
  Sinun täytyy vain luoda profiili ja kertoa mitä etsit. Voit myös etsiä ihan vain seuraa, hoitoa tai muuta apua rakkaillesi. Yoopies on paras ratkaisu kun haluat löytää luotettavaa ja osaavaa apua helposti ja nopeasti!

 • Etsitkö vaihtoehtoja lasten iltapäivähoitoon? Yoopies-sivustolla on vastaus tähän!

  Etsitkö vaihtoehtoja lasten iltapäivähoitoon? Yoopies-sivustolla on vastaus tähän!

  Mikään ei ole helpompaa kuin luotettavan ja tehokkaan avun löytäminen Yoopies-sivustolla. Luo ilmainen profiili, kuvaile mitä etsit ja kerro milloin tarvitset apua. Kiitos sitoutuneiden työhakijoiden voivat rakkaat perheenjäsenesi tuntea olonsa turvalliseksi ja nauttia elämästään kotona pidempään.

 • Ei välityspalkkioita tai provisioita

  Ei välityspalkkioita tai provisioita

  Omien rakkaiden jättäminen vieraiden ihmisten käsiin voi luonnollisestikin tuntua pelottavalta ajatukselta. Tästä syystä Yoopies-sivuston käyttäjillä on mahdollisuus lukea muiden käyttäjien kirjoittamia mielipiteitä ja suosituksia. Kirjautumalla Facebook-tilisi kautta voit myös nähdä mitkä ystävistäsi ovat suositelleet eri profiileja. Kaikki tämä tarjotaan teille turvallisuuden vuoksi.
  Mikään ei ole helpompaa kuin ottaa yhteyttä muihin kiinnostaviin profiileihin, sillä riittää että kirjoitat tai soitat heille. Onnea matkaan!

Löydä unelmatyösi!

Aloita!