Loading...

Palveluksessanne!

Löydä apua suositusten perusteella.

Yoopies, Miten se toimii?

Lue lisää

Yoopies auttaa sinua löytämään luotettavia kotipalvelun tarjoajia, seuraa ja hoitoa iäkkäämmille perheenjäsenille nopeasti ja turvallisesti.

 • Löydä luotettava profiili, joka helpottaa rakkaimpiesi arkea.

  Löydä luotettava profiili, joka helpottaa rakkaimpiesi arkea.

  Joku perheenjäsenistäsi tarvitsee auttavaa kättä, mutta sinulla ei ole aikaa mennä hätiin? Rekisteröidy Yoopies-sivustolle!
  Sinun täytyy vain luoda profiili ja kertoa mitä etsit. Voit myös etsiä ihan vain seuraa, hoitoa tai muuta apua rakkaillesi. Yoopies on paras ratkaisu kun haluat löytää luotettavaa ja osaavaa apua helposti ja nopeasti!

 • Etsitkö vaihtoehtoja lasten iltapäivähoitoon? Yoopies-sivustolla on vastaus tähän!

  Etsitkö vaihtoehtoja lasten iltapäivähoitoon? Yoopies-sivustolla on vastaus tähän!

  Mikään ei ole helpompaa kuin luotettavan ja tehokkaan avun löytäminen Yoopies-sivustolla. Luo ilmainen profiili, kuvaile mitä etsit ja kerro milloin tarvitset apua. Kiitos sitoutuneiden työhakijoiden voivat rakkaat perheenjäsenesi tuntea olonsa turvalliseksi ja nauttia elämästään kotona pidempään.

 • Ei välityspalkkioita tai provisioita

  Ei välityspalkkioita tai provisioita

  Omien rakkaiden jättäminen vieraiden ihmisten käsiin voi luonnollisestikin tuntua pelottavalta ajatukselta. Tästä syystä Yoopies-sivuston käyttäjillä on mahdollisuus lukea muiden käyttäjien kirjoittamia mielipiteitä ja suosituksia. Kirjautumalla Facebook-tilisi kautta voit myös nähdä mitkä ystävistäsi ovat suositelleet eri profiileja. Kaikki tämä tarjotaan teille turvallisuuden vuoksi.
  Mikään ei ole helpompaa kuin ottaa yhteyttä muihin kiinnostaviin profiileihin, sillä riittää että kirjoitat tai soitat heille. Onnea matkaan!

Löydä unelmatyösi!

Aloita!