Loading...

Vili I., pianonsoiton opettaja paikassa Helsinki (00500)

 • 29-vuotias, 10 vuoden kokemus

 • , 31.00€/tunti
 • Tieteet
 • Kielet
 • Tietotekniikka
 • Musiikki
 • Läksyapu
 • Puhutut kielet:
  Suomi (Äidinkieli) , Englanti (Sujuva)
 • Kansalaisuus
  Suomalainen
 • Kokemus:
  10 vuoden kokemus
 • Ajokortti Kyllä
  Ensiaputodistus Ei
 • Autonkäyttömahdollisuus Ei
  Omia lapsia Ei
Ota yhteyttä henkilöön Vili
VIESTI ENGLANNIKSI

Etäpianotunteja tarjolla

Hei!

Tarjoan ammattimaista piano-, kosketin-, teoria- ja sävellysopetusta kymmenen vuoden kokemuksella Skypen (tai Teamsin/Zoomin) välityksellä. Opetus tapahtuu kahden HD-tasoisen kamerakulman sekä suoraan koneelle ajettavan sähköpianon, kondensaattorimikrofonin ja Pro Toolsista soittamien taustanauhojen avulla. Oppilaalta tunneille osallistuminen vaatii jonkinlaisen kosketinsoittimen, internet-yhteyden sekä Skype (tms) –yhteensopivan laitteen, jossa on mikrofoni ja kamera. Tietokone tai padi toimii käytössä parhaiten suuremman näytön ansiosta, mutta tarvittaessa puhelimellakin selviää Tunneille ovat tervetulleita kaiken ikäiset ja tasoiset. Tuntien sisältö ja rakenne muotoillaan erikseen jokaisen oppilaan tavoitteiden ja toiveiden pohjalta.

Olen opettanut urani aikana sekä yksityisesti että oppilaitoksissa, kuten Helsingin Pop & Jazz Konservatoriolla. Minulta löytyy opettamiseen myös pop & jazz –musiikkipedagogin tutkinto (Metropolia AMK). Opettamisen ohella olen soittanut reilut 1500 keikkaa yli 20:ssa maassa niin klubeilla, festivaaleilla kuin jäähalleissakin. Tyylilajien kirjo näillä keikoilla on ollut valtava sisältäen niin pop-, rock-, funk-, soul-, jazz- kuin metallimusiikkiakin sekä paljon muuta. Lisäksi soittoani voi kuulla kymmenillä levyillä, joita on julkaistu ympäri maailmaa. Olen myös edustanut soitollani lukuisia arvostettuja yrityksiä joko tapahtumissa tai mainoksissa ja ollut mukana sekä kaupallisissa että kokeilevammissa teatteriproduktioissa.

Lisätietoja minusta, opetuksesta, hinnastosta voi löytää nettisivuiltani: viliitapelto.com.

Tervetuloa tunneille!

-Vili Itäpelto

Käytettävissä Vili

Työtehtävät joissa Vili voi auttaa

Tiedot puuttuvat

Suosituksia Vilista

Työkokemus: 10 vuoden kokemus

 • Tiedot puuttuvat

Lisätietoja henkilöstä Vili

Oppilaiden palautetta pianotunneista: ”Vili on paitsi loistava soittaja, myös huippuopettaja ja -tyyppi! Olen saanut tunneilta paitsi vastaukset kysymyksiini, myös paljon tietoa jutuista, joihin en olisi mitenkään itse edes osannut kiinnittää huomiota.” ”Vilin tunneilla lahjattomimmatkin oppivat!” ”Tunneilla on rento meininki ja aina hymyilevästä opettajasta tulee hyvälle mielelle. Asiat käsitellään positiivisuuden kautta, mutta silti perusteellisesti. Koskaan ei ole tullut fiilis, että olisi tyhmä, koska Vili osaa antaa rakentavaa palautetta.” ”Lapseni pitävät Vilin tunneista kovasti. Ovat alkaneet soitella kotona omaksi ilokseen ja nappaavat uusia kappaleita korvakuulolta.” "Opetellaan porukalla (isä ja tyttäret) pianonsoittoa, improa ja säveltämistä etänä. Kyllä unohtuu nopeasti karvaat Aaronin pianokoulukokemukset, kun Vili opastaa hommassa eteenpäin erinomaisen loistavalla otteella! Vahva suositus kaikille, jotka ovat aina haaveilleet, mutta joilla ei koskaan ole ollut aikaa!"

Paikka

Approximative location.