Loading...
Jaa osaamistasi!

Löydä opetustöitä helposti ja nopeasti.

Yoopies, Miten se toimii?

 • Geolokalisoidut ilmoitukset

  Löydä yksityisopettaja geolokalisoitujen ilmoitusten perusteella. Voit ottaa yhteyttä profiileihin suoraan sivustollamme.

 • Henkilökohtainen kalenteri

  Luo oma kalenterisi ja näytä milloin haluat tehdä töitä!

 • Maksimoi näkyvyytesi

  Pyydä Yoopies-tiimiä verifioimaan profiilisi ja sinulla on huomattavasti paremmat mahdollisuudet löytää työtä. Verifioinnin jälkeen profiilisi näytetään parhaiden hakutulosten joukossa ja saat yhteyden työnantajiin helposti ja nopeasti.

 • Hinnat sopimuksen mukaan

  Voit jättää rekisteröityessäsi palkkatoiveen, josta voi keskustella vielä myöhemmin. Yoopies ei veloita provisioita eikä välityspalkkioita.

Lue lisää

Etsi opetustöitä Yoopies-sivustolta.
Sivusto on maksuton ja voit selata lähelläsi julkaistuja ilmoituksia.

 • Ryhdy opettajaksi parilla klikkauksella!

  Ryhdy opettajaksi parilla klikkauksella!

  Rakastatko opettamista? Etsitkö extratyötä?
  Luo yksityisopettajan profiili Yoopies-sivustolla! Sivusto tarjoaa monia vaihtoehtoja sinulle, joka haluat opettaa esimerkiksi matematiikkaa ranskaa, biologiaa, englantia, venäjää tai arabiaa. Tämä ei vaadi hankalia paperitöitä ja voit luoda profiilisi muutamalla klikkauksella. Profiilisi toimii ikään kuin käyntikorttinasi ja voit luoda sivullesi henkilökohtaisen kalenterin, josta työnantajat näkevät milloin olet vapaa. Aloita heti!

 • Soitatko jotain instrumenttia? Jaa osaamistasi muillekin!

  Soitatko jotain instrumenttia? Jaa osaamistasi muillekin!

  Haluatko jakaa musiikin tuntemustasi opettamalla?
  Monet perheet Helsingissä, Espoossa ja Tampereella etsivät soiton opettajaa ja voit löytää ilmoituksia ympäri Suomen! Yoopies-sivustolla voit löytää profiileja, jotka haluavat oppia soittamaan pianoa, kitaraa tai rumpuja aloittamatta kalliissa musiikkikoulussa. Rekisteröidy Yoopies-sivustolle ja jaa osaamistasi! Yoopies ei veloita provisioita ja voitte itse sopia palkasta.

 • Etsi potentiaalisia oppilaita!

  Etsi potentiaalisia oppilaita!

  Yoopies-tilin luominen on todella helppoa! Kerro missä asut (katu, postinumero tai kaupunki), luo ilmoitus, kerro miksi haet työtä ja luo kalenteri, josta työnantajat näkevät milloin olet käytettävissä. Profiilistasi kiinnostuneet perheet voivat ottaa sinuun yhteyttä viestitse tai puhelimitse.
  Voit myös lähettää viestin työnantajalle, joka saa ilmoituksen lähettämästäsi viestistä.