Loading...
Lastenhoitajat, perhepäivähoitajat...

Työn löytäminen on nyt lastenleikkiä!

Yoopies, Miten se toimii?

 • Töitä lähellä sinua

  Etsi lastenhoitotöitä läheltäsi geolokalisoitujen ilmoitusten avulla.

 • Henkilökohtainen kalenteri

  Muista päivittää kalenterisi ja kertoa milloin olet käytettävissä.

 • Verifioidut profiilit

  Pyydä meitä verifioimaan profiilisi ja maksimoi mahdollisuutesi löytää työtä. Yoopies voi vahvistaa profiilissasi lukevan informaation ja buustata ilmoitustasi.

 • Vetovoimaiset hinnat

  Sovi hinnoista työnantajasi kanssa ja saat palkan kerran viikossa.

 • Tekstiviesti-ilmoitukset

  Tilaa lastenhoitoilmoituksia puhelimeesi ja hae työtä tekstiviestitse. Löydät lisätietoja klikkaamalla tästä

Lue lisää

Yoopies helpottaa lastenhoitajan etsintää huomattavasti!
Sivusto on ilmainen ja voit löytää yli 286 770 lastenhoitajaa lähellä sinua.

 • Etsi lastenhoitotöitä ympäri maata Suomi

  Etsi lastenhoitotöitä ympäri maata Suomi

  Etsitkö lastenhoitotöitä? Yoopies-sivustolla voit luoda profiilin jossa kerrot aikatauluistasi, osaamisestasi ja kokemuksistasi. Tämä kaikki auttaa sinua löytämään haaveilemasi työn! Oletko käytettävissä viikolla, öisin, voitko hakea lapsia koulusta vai etsitkö ehkä kokopäivätyötä perhepäivähoitajana tai kokoaikaisena lastenhoitajana? Meidän sivustoltamme löydät perheen joka etsii juuri sinunlaistasi henkilöä! Selaa profiileita (yli 286 770 työtä) ja ota yhteyttä suosikkeihisi! Helppoa ja nopeaa!

 • Keskustele perheiden kanssa ja sovi palkastasi heidän kanssaan murehtimatta ylimääräisistä provisioista.

  Keskustele perheiden kanssa ja sovi palkastasi heidän kanssaan murehtimatta ylimääräisistä provisioista.

  Toisin kuin lastenhoitoon erikoistuneet toimistot, Yoopies ei veloita provisioita palveluistaan. On sinun oikeutesi lastenhoitajana tai perhepäivähoitajana sopia vapaasti palkastasi työnantajaperheen kanssa. Ilmoitat vain minimipalkan, joka auttaa perheitä löytämään hakuunsa sopivan lastenhoitajan. Lue myös usein kysytyt kysymyksemme lukeaksesi lisää palkoista ja vinkkaa työnantajaasi sivustoltamme löytyvistä hyödyllisistä neuvoista. Maksimoidaksesi mahdollisuutesi löytää työtä suosittelemme sinua myös verifioimaan tilisi. Tämä tarkoittaa sitä että tarkastamme osoitteesi, puhelinnumerosi, henkilöllisyytesi ja todistuksesi. Kun profiilisi on verifioitu, lisäämme tilillesi "verifioitu profiili"-etiketin, joka antaa profiilillesi uskottavuutta.

 • Löytä lastenhoitaja jonka aikataulut sopivat omaasi

  Löytä lastenhoitaja jonka aikataulut sopivat omaasi

  Riippumatta siitä oletko lastenhoitaja Helsingissä vai perhepäivähoitaja Rovaniemellä: Yoopies voi auttaa sinua löytämään unelmatyösi! Yoopies on ilmainen sivusto lastenhoitajille ja perhepäivähoitajille. Mitä enemmän tietoa sinulla on profiilissasi, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on löytää työtä. Kutsu lastenhoitajina työskentelevät ystäväsi luomaan profiilin sivustolle, pyydä aikaisempia työnantajiasi kirjoittamaan suositukset ja päivitä profiilisi nin usein kuin mahdollista. Yli 1000 tyytyväistä työnhakijaa on jo käyttänyt sivustomme palveluita. Rekisteröidy saman tien ja löydä lastenhoitotöitä lähellä sinua!