Loading...

Ilmoitukset : lastenhoitaja

Löydä työ joka vastaa palkkatasoa, paikkaa ja aikatauluja koskevia kriteerejäsi.

Etsi töitä asuinpaikkasi läheltä

Päivitetty: 06/11/2018 Koulusta tai päiväkodista haku
Nurmijärvi

Lapsen vienti kouluun / haku iltapäiväkerhosta.

Hei, olemme 7-vuotiaan tytön vanhemmat, jotka etsivät lastenhoitajaa. Tarvitsisimme lastenhoitajaa n. 3- 4 päivänä viikossa. Toisinaan tyttö pitäisi viedä aamulla kouluun ja hakea iltapäiväkerhosta ja viedä sitten kotiin. Olemme 2 vuorotyössä, joten joinakin päivinä jonkun verran tietysti hoitaja joutuisi olemaan lapsen kanssa kotonamme ennenkuin pääsemme...

Päivitetty: 04/12/2019 Satunnainen lastenhoito
Sonkajärvi

Lastenhoitajaa 1-vuotiaalle

Hei! Meidän perheeseen kuuluu 12-vuotias poika ja 1-vuotias poika sekä kaksi koiraa. Perheen isä tekee vuorotyötä. Minulla on menoja välillä joihin en voi ottaa 1-vuotiasta mukaan, joten noille ajankohdille tarvitsin luotettavan hoitajan pojalleni, joka ulkoilee ja leikkii poikani kanssa ja huolehtii pojan päivärytmistä.

Päivitetty: 31/10/2018 Koulusta tai päiväkodista haku
Turku

Lapsenhoito

Hei! Tarvitsisimme 7-vuotiaalle pojallemme hoitajan, joka hakisi hänet koulusta n.klo 15 ja olisi hänen kanssaan klo 17.15 asti. Tarve olisi vuoroviikoin yhtenä koulupäivänä viikossa ja kolmena päivänä viikossa, lisäksi mahdollisesti 1-2pv/kk hoitoa tarvittaisiin n. klo 20 asti. Perheessä on koira. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä! Kiitos! :-)