Loading...

Laura T., lastenhoitaja paikassa Turku (20100)

  • 23-vuotias, 5 vuoden kokemus

  • Satunnainen lastenhoito
  • Koulusta tai päiväkodista haku
  • Kokopäiväinen lastenhoito
VIESTI ENGLANNIKSI

teatteri-ilmaisun ohjaajaopiskelija etsii töitä

Olen 22-vuotias lasten kanssa työskentelyä rakastava teatteri-ilmaisun ohjaajaopiskelija. Etsin lastenhoitajan töitä. Minulla on kokemusta lasten hoitamisesta kolmessa eri perheessä 2-12 vuotiaista lapsista vuosina 2013-2015, koko elämäni aikaisen pikkusisarusteni huolehtimisen lisäksi. Olen myös ohjannut teatterikerhoa ala-asteikäisille lapsille 2010-2012. Olin 2018 kesä-aupairina Lontoossa kuukauden ajan ja hoidin 3 sekä 5 vuotiaita lapsia. Olen opintojeni ohella ohjannut teatterityöpajoja lapsille esimerkiksi Topeliuksen koulussa. Tulen myös tulevaisuudessa työskentelemään lasten kanssa järjestäen heille mm. teatteriharrastustoimintaa. Valmistuessani 2021 saan myös yleisen opettajan pätevyyden.

Sen lisäksi että olen vastuullinen, luotettava ja turvallinen lasten hoitaja, olen myös kokenut, luonteva innostava, pirteä sekä aktivoiva hoitaja lapsille. Olen läsnä ja minulla on tapana tehdä työni huolellisesti, mutta luontevalla otteella.

Älä epäröi ottaa yhteyttä kun tarvitset lastenhoitajaa lapsillesi, kysymyksiä saa lähettää ja tulen myös oikein mielelläni paikan päälle tutustumaan perheeseen ja katsomaan mahdollista työpaikkaa.

Käytettävissä Laura

Vapaa hoitamaan lapsia koulujen/päiväkotien lomien aikaan
Vapaa hoitamaan lapsia öisin
Hyväksyn viime hetken lastenhoitokeikkoja*

Työtehtävät joissa Laura voi auttaa

Ruoanlaitto
Läksyapu
Siivous
2-6-vuotiaiden lasten hoito
Yli 6-vuotiaiden lasten hoito
Eläinhoito
Manuaaliset aktiviteetit
Kurssit

0 suositusta vanhemmilta

Työkokemus: 5 vuoden kokemus

  • Tiedot puuttuvat

Lisätietoja henkilöstä Laura

Olen teatteri-ilmaisun ohjaajaopiskelija, joka nauttii ihmisläheisistä töistä. Teatteri, tanssi ja musiikki ovat minulle tärkeitä. Tulevaisuudessa haluaisin yhdistää työssäni sosiaali- sekä taidealaa. Minulla on kokemusta lasten hoitamisesta kolmessa eri perheessä 2-12 vuotiaista lapsista vuosina 2013-2015, koko elämäni aikaisen pikkusisarusteni huolehtimisen lisäksi. Olen myös ohjannut teatterikerhoa ala-asteikäisille lapsille 2010-2012. Olin 2018 kesä-aupairina Lontoossa kuukauden ajan ja hoidin 3 sekä 5 vuotiaita lapsia. Olen opintojeni ohella ohjannut teatterityöpajoja lapsille esimerkiksi Topeliuksen koulussa. Tulen myös tulevaisuudessa työskentelemään lasten kanssa järjestäen heille mm. teatteriharrastustoimintaa. Valmistuessani 2021 saan myös yleisen opettajan pätevyyden. Henkilökohtaisena avustajana olemisestä minulla ei ole kokemusta, mutta olen työskennellyt paljon erilaisten ihmisten kanssa. Olen erittäin helposti lähestyttävä, ystävällinen ja luotettava. Tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa töissä ja vapaa-ajalla. Olen pitänyt mm. kehitysvammaisille suunnattua teatterikerhoa, sekä toiminut asiakaspalvelutehtävissä Linnanmäellä sekä Espanjassa baarissa. Olen myös työskennellyt pesulassa sekä toimistossa.

Paikka

Approximative location.