Loading...

Mira L., lastenhoitaja paikassa Joensuu

  • 19-vuotias, <1 vuoden kokemus

  • Satunnainen lastenhoito
  • Koulusta tai päiväkodista haku
  • Kokopäiväinen lastenhoito
VIESTI ENGLANNIKSI

lastenhoito

Olen lukiolaistyttö, joka on iltaisin ja viikonloppuisin valmis auttamaan lasten- ja/tai eläintenhoidossa tai siivouksessa. Sopimuksen mukaan mahdollisesti myös muulloin (huomioden oma koulunkäyntini).

Olen ollut päväkodissa tet-harjoittelussa ja minulla on pieniä serkkuja, joita olen hoitanut aiemmin. Voin myös auttaa lapsia läksyissä, sekä matikan ja englannin tutorointi voisi myös onnistua.

Eläimiä olen myös valmis hoitamaan. Minulla on kokemusta erityisesti koirista, koska perheellämme on koira, ja olen viettänyt paljon aikaa myös esimerkiksi kavereiden tai sukulaisten koirien kanssa.
Siivouksesta kokemusta on juuri perussiivous kotona ja ikkunoiden pesu onnistuu myös.

Käytettävissä Mira

Vapaa hoitamaan lapsia koulujen/päiväkotien lomien aikaan
Vapaa hoitamaan lapsia öisin
Hyväksyn viime hetken lastenhoitokeikkoja*

Työtehtävät joissa Mira voi auttaa

Ruoanlaitto
Läksyapu
Siivous
6 kk- 2-vuotiaiden lasten hoito
2-6-vuotiaiden lasten hoito
Yli 6-vuotiaiden lasten hoito
Eläinhoito

0 suositusta vanhemmilta

Työkokemus: <1 vuoden kokemus

  • Tiedot puuttuvat

Lisätietoja henkilöstä Mira

Olen kolmannen vuoden opiskelija Joensuun Lyseon lukiossa. Opiskelen pitkää matikkaa, pitkää englantia, ruotsia, terveystietoa ja maantietoa. Harrastan liikuntaa omalla ajallani, käyn esimerkiksi lenkillä ja joskus myös kuntosalilla. Talvella myös käyn satunnaisestu lumilautailemassa. Tykkään kuunnella musiikkia, katsoa netflixiä ja lukea kirjoja. Olen kiinnostunut erilaisita kulttuureista ja vieraista kielistä. Työkokemusta on tet- harjoittelu päiväkodissa ja kaupassa. Olin myös kesätöissä vanhainkodissa. Sen lisäksi olen ollut vapaaehtoisena kioskissa töissä ja ilosaarirockissa.

Paikka

Approximative location.