Loading...

Tinka M., lastenhoitaja paikassa Helsinki (00980)

 • 19-vuotias, 3 vuoden kokemus

 • Satunnainen lastenhoito
 • Koulusta tai päiväkodista haku
 • Kokopäiväinen lastenhoito
 • Puhutut kielet:
  Suomi (Äidinkieli) , Englanti (Sujuva) , Espanja (Keskitaso)
 • Kansalaisuus
  Suomalainen
 • Kokemus:
  3 vuoden kokemus
 • Ajokortti Ei
  Ensiaputodistus Ei
 • Autonkäyttömahdollisuus Ei
  Omia lapsia Ei
Ota yhteyttä henkilöön Tinka
VIESTI ENGLANNIKSI

Lastenhoitoapua Itä-Helsingissä!

Moikka!

Oon 18v. lukiolainen, lopetin pari kuukautta sitten työt uimaseura Orcassa, jossa ehdin olla 1,5 vuotta lasten uimakouluohjaajana. Tätä kautta ehdin saamaan runsaasti kokemusta 3-13 vuotiaista, erilaisista persoonista! Lisäksi olen vahtinut muutaman eri perheen lapsia, joista nuorimmat on ollut 1-2 vuotiaita. Ennen uimakouluhommia olin lasten jumppakouluohjaajana Tampereella, myöskin noin vuoden ajan. Olen käynyt molempien työpaikkojen kautta lasten ohjaamiseen ja liikuntaan liittyvissä koulutuksissa, joten minulla on myös koulutuksellinen pätevyys lasten kanssa toimiseen. Ysiluokalla suoritin TET-viikkoni päiväkodissa, jossa sain enemmän kokemusta myös vauvoista ja taaperoista. Sieltä sain myös hyvät suositukset alalle. Tällä hetkellä olen vakkarihoitajana alle 2v kaksosille satunnaisesti pari kertaa kuussa!

Harrastan teatteria ja nykytanssia ja opiskelen ilmaisutaitolukiossa, joten leikit ja niihin eläytyminen sujuu loistavasti. Tykkään touhuta lasten kanssa niin sisällä kuin ulkona ja nautin lasten seurasta, kuten työhistoriastanikin voi päätellä ????

Nyt syksyllä mulla ei oo mitään töitä yrityksistä huolimatta, joten ois kiva päästä touhuamaan pienten kanssa ja saamaan vähän erilaista sisältöä päiviin kirjoituksiin pänttäämisen lisäks!????

Käytettävissä Tinka

Vapaa hoitamaan lapsia koulujen/päiväkotien lomien aikaan
Hyväksyn viime hetken lastenhoitokeikkoja*

Työtehtävät joissa Tinka voi auttaa

Ruoanlaitto
Läksyapu
Siivous
Alle 6 kuukautta vanhojen vauvojen hoito
6 kk- 2-vuotiaiden lasten hoito
2-6-vuotiaiden lasten hoito
Yli 6-vuotiaiden lasten hoito

0 suositusta vanhemmilta

Työkokemus: 3 vuoden kokemus

 • Tiedot puuttuvat

Lisätietoja henkilöstä Tinka

Minulla alkoi juuri abivuosi Kallion lukiossa ja harrastan tällä hetkellä nykytanssia ja koulussa teatteria, sekä kirjoittamista. Valmistun joulukuussa 2019, jonka jälkeen haaveilen lähteväni joko vapaaehtoistöihin tai au pairiksi ulkomaille. Tulevaisuudessa minua kiinnostaa taidealojen lisäksi lähteä opiskelemaan ensihoitoa! Kesätöissä olen ollut nyt kaksi kesää hoitokoti Päiväkummussa, joten vanhusten hoidostakin minulla on kokemusta.

Paikka

Approximative location.