Loading...

Sanni I., lastenhoitaja paikassa Helsinki (00980)

  • 20-vuotias, <1 vuoden kokemus

  • Satunnainen lastenhoito
  • Koulusta tai päiväkodista haku
  • Kokopäiväinen lastenhoito
VIESTI ENGLANNIKSI

18-vuotias lukiolainen etsii lastenhoitokeikkoja

Hei!
Olen kolmatta vuotta lukiossa käyvä opiskelija ja olisin valmis aina koulun jälkeen (klo 15.00 jälkeen) hoitamaan lapsia. Lisäksi voin tehdä satunnaisia lastenhoitokeikkoja esimerkiksi viikonloppuisin.
Minulla on paljon kokemusta lastenhoidosta, olen esimerkiksi ollut tet-harjoittelussa herttoniemen päiväkodissa ja hoidan paljon sukulaisteni lapsia. Oma äitini on päiväkodissa töissä, joten hänelta saan paljon tietoa lastenhoidosta. Tulen lasten kanssa hyvin toimeen, tykkään leikkiä lasten kanssa, mutta osaan asettaa myös rajat.
Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut, tai sinulla on jotain kysyttävää!
T: Sanni Iivonen
puh: ****
sähköposti: ****

Käytettävissä Sanni

Vapaa hoitamaan lapsia koulujen/päiväkotien lomien aikaan
Vapaa hoitamaan lapsia öisin

Työtehtävät joissa Sanni voi auttaa

Läksyapu
Siivous
2-6-vuotiaiden lasten hoito
Yli 6-vuotiaiden lasten hoito
Eläinhoito

0 suositusta vanhemmilta

Työkokemus: <1 vuoden kokemus

  • Tiedot puuttuvat

Lisätietoja henkilöstä Sanni

Olen Vuosaaressa asuva 18-vuotias tyttö. Olen ollut aina kiinnostunut eläimistä ja niiden hoitamisesta ja itselläni onkin ollut 7-vuotiaasta saakka koiria (rodut yorkshirenterrieri ja chihuahua). Olen nyt kolmatta vuotta lukiossa ja haluaisin muuttaa omilleni ja tarvitsisin sitä varten rahaa ja työkokemusta. Olen ollut tet-harjoittelussa koirien päiväkodissa Malmilla ja siellä opetettiin paljon eri roduista. Työpäivän aikana vein koiria ulos noin 1,5 h lenkille ja leikin niiden kanssa (tet-harjoittelun todistus on myös tallella). Unelmana olisi tulevaisuudessa työskennellä eläinten kanssa. Ota toki yhteyttä jos kiinnostuit, vastaan mielelläni kysymyksiisi. T: Sanni Iivonen

Paikka

Approximative location.