Loading...

Venla Viola T., koiravahti paikassa Helsinki

  • 17-vuotias, 8 vuoden kokemus

  • Lenkit
  • Käynnit
  • Eläinhoito eläinten omistajan kotona
  • Eläinten hoito eläinten omistajan kodissa
VIESTI ENGLANNIKSI

Kesätyöksi eläintenhoitoa

Hei, olen 17-vuotias tyttö ja etsin kesäksi tekemistä itselleni. Olen kunnollinen, tunnollinen ja mukava nuori nainen Helsingin keskustasta. Korona sotkee kesätyösuunnitelmia, joten etsin tekemistä kesäksi. Meillä on kotona espanjanvesikoira Donna, joten olen tottunut eläimiin. Koirat ja kissat sopivat, ohjeiden mukaan myös ruokinta tms.

Työjakso: Kesä- ja heinäkuussa sovitun mukaisesti sekä joskus esim. viikonloppuisin iltapäivästä tai illalla tarvittaessa erikseen sovitusti koulutyön aikatauluun sovitettuna.

Käytettävissä Venla Viola

Työtehtävät joissa Venla Viola voi auttaa

Tiedot puuttuvat

Suosituksia Venla Violasta

Työkokemus: 8 vuoden kokemus

  • Alkaen 01-2010 Tähän saakka: 04-2020

    Venla on hoitanut aktiivisesti perheemme koiraa. Koira ollut espanjanvesikoira Donna. Venla on ulkoiluttanut ja hoitanut ruokinnan säännöllisesti. Venla on hoitanut myös erään vuorotyössä olleen naisen koiria Munkkivuoressa asuessamme muutaman kuukauden ajan aina töiden jälkeen tarvittaessa.

Lisätietoja henkilöstä Venla Viola

Opiskelen lukiossa ensimmäistä vuotta. Minulla on työkokemusta hotellista ja puhelinmyynnistä. Käyn salilla, opiskelen ahkerasti, viihdyn kavereiden kanssa ja ulkoilutan koiraamme. Mieluiten avustavat tehtävät Helsingin keskustan alueella tai raitiovaunumatkan päässä. Pidän huolta käsihygieniasta ja en tule töihin sairaana tai perheenjäsenen sairastaessa. En myöskään tule töihin, jos asiakas on sairaana - perheessämme on riskiryhmään kuuluva. Etsin töitä kesä- ja heinäkuuksi. Myöhemmin voin tarvittaessa jatkaa myös syksyllä, jos aikataulut toimivat koulunkäynnin kanssa. Laita viestiä niin jutellaan.

Paikka

Approximative location.