Loading...

Annika N., koiravahti paikassa Helsinki (00980)

 • 18-vuotias, 5 vuoden kokemus

 • , 20€/ päivä
 • Lenkit
 • Käynnit
 • Eläinhoito eläinten omistajan kotona
 • Eläinten hoito eläinten omistajan kodissa
 • Puhutut kielet:
  Suomi (Äidinkieli) , Englanti (Sujuva) , Venäjä (Kaksikielinen) , Ruotsi (Keskitaso)
 • Kansalaisuus
  Suomalainen
 • Kokemus:
  5 vuoden kokemus
 • Ajokortti Ei
  Ensiaputodistus Ei
 • Autonkäyttömahdollisuus Ei
  Omia lapsia Ei
Ota yhteyttä henkilöön Annika
VIESTI ENGLANNIKSI

Hoitoapua lemmikeille!

Hei! Olen nuori ja innokas opiskelija joka on ollut tekemisissä eläinten kanssa koko elämänsä. Perheelläni on aina ollut eläimiä ja nyt olen itsekin koiranomistaja. Ulkoiltua tuleekin paljon ja olen tottunut tekemään pitkiäkin lenkkejä eli aktiiviset koirat eivät ole ongelma ollenkaan. Minulle ei mikään koira ole liian suuri tai vaativa, kokemusta löytyy tanskandogeista chihuihin, (mikä on varmasti yleinen väite mutta itse olen tosissani).
Tulen loistavasti toimeen kaikkien eläinten kanssa ja vaikka nuori olenkin kaikki kokemukset eläinten kanssa tulevat tarpeeseen sillä olen tuleva eläinlääkäri, (äidin jalanjäljissä mennään).
Tarjoan eläintenomistajille hoitoapua missä tahansa muodossa ja olen myös hyvä muissa toimissa, kuten kynsienleikkuussa, pesussa ja vaikka anaalirauhasten tyhjentämisessä. :)
Olen myös ihmisenä mukava ja helppo, huumorintajua löytyy myös.
Ottakaa vain rohkeasti yhteyttä!

Käytettävissä Annika

Työtehtävät joissa Annika voi auttaa

Tiedot puuttuvat

Suosituksia Annikasta

Työkokemus: 5 vuoden kokemus

 • Tiedot puuttuvat

Lisätietoja henkilöstä Annika

Opiskelen tällä hetkellä Helsingin luonnontiedelukiossa, toisella vuodella. Lukion jälkeen suunnitelmissani on hakea Helsingin eläinlääketieteelliseen yliopistoon, josta valmistuisin eläinlääkäriksi, (unelmani). Olen aina rakastanut koiria ja muistakin eläimistä aina pitänyt. Muistan kun lapsena kävin kirjastossa rohmuamassa koirakirjoja, luin kirjat monta kertaa läpi. Niissä oli kyllä palauttaminen mutta kiitoksena siitä nyt esim. koirarotutietämykseni on laaja :=). Olen huippu joustava ja teen aina kaikki työni huolella. Minulla on paljon kokemusta asiakaspalvetöistä ja olen itse hyvin asiakaspalveluhenkinen. Toimin lähemmäs vuoden ajan asiakas- ja myyntineuvottelijana (puhelinmyyjänä) ja olin viime kesän Muumimaailmassa töissä. Nuorempana minulla oli aina kesäisin Tori.fi:ssä pystyssä koirahoitola, sillä sai tienattua ihan kivasti mutta siinä ei ollut pointtina raha vaan koirat. Nyt olen jällein hakenut töitä mm. tarjoilijana mutta vielä ei ole tärpännyt, onneksi löysin tämän sivuston. Vapaa-aikani kuluu pääosin oman koirani kanssa ulkoillessa sekä kuntosalilla käyn säännöllisesti. Vahvuuksiani ovat ehdottomasti positiivinen asenteeni, kielitaitoni sekä joustavuuteni. Kädessäni pysyy niin talutin että kynsileikkurit. Äitini on tosiaan myös eläinlääkäri ja olen viettänyt suhtkoht paljon aikaa klinikalla apulaisena. Olen ollut myös TET:issä Koira-Kissa Klinikalla Turussa. Siitä jäi myös paljon käteen! Kiitos ja rohkeasti vain soittamaan tai viestiä sähköpostiin jos vain on tarvetta eläinhoitajalle!

Paikka

Approximative location.