Loading...

Laura T., henkilökohtainen avustaja paikassa Turku (20100)

  • 24-vuotias, <1 vuoden kokemus

  • , 9.00€/tunti
  • Ostoksilla käynti
  • Ulkoilu
  • Vessassa asiointi
  • Yötyö
VIESTI ENGLANNIKSI

teatteri-ilmaisun ohjaajaopiskelija etsii töitä

Hei! Olen 22-vuotias ihmisten kanssa työskentelyä rakastava teatteri-ilmaisun ohjaajaopiskelija. Etsin henkilökohtaisen avustajan sekä lastenhoitajan töitä opiskeluideni ohelle. Olen nopea noppimaan, erityisesti reipas asenteeni on hyödyksi uuden opettelussa. Olen tottunut olemaan aiempien töiden puolesta tilanteessa kuin tilanteessa rauhallisena mutta vastuullisena työntekijänä.

Sen lisäksi että olen vastuullinen, luotettava ja turvallinen työntekijä, omaan myös positiivisen sekä reippaan asenteen. Olen läsnä ja minulla on tapana tehdä työni huolellisesti, mutta luontevalla ja sopivan rennolla otteella. Vahvuuksiini kuuluu hyvä tilannetaju ja sosiaalinen älykkyys. Turun ammattikorkeakoulun pääsykokeissa sain kiitosta erinomaisista ryhmätyötaidoista.

Älä epäröi ottaa yhteyttä kun tarvitset henkilökohtaista avustajaa tai lastenhoitajaa, kysymyksiä saa lähettää ja tulen myös oikein mielelläni paikan päälle tutustumaan ja katsomaan mahdollista työpaikkaa.

Käytettävissä Laura

Työtehtävät joissa Laura voi auttaa

Postinlajittelu
Apu erilaisissa paperitöissä
Muut vastaavanlaiset tehtävät
Dokumenttien arkistointi
Apu erilaisissa vapaa-ajan aktiviteeteissa
Siivous
Pyykinpesu
Ruoanlaitto
Ulkoilu
Kaupassa käynti
Vessassa asiointi
Apu sängystä nousemisessa ja sänkyyn menossa
Syöttäminen
Lääkkeiden jakaminen
Apu vuorokauden ympäri

Suosituksia laurasta

Työkokemus: <1 vuoden kokemus

  • Tiedot puuttuvat

Lisätietoja henkilöstä Laura

Olen teatteri-ilmaisun ohjaajaopiskelija, joka nauttii ihmisläheisistä töistä. Teatteri, tanssi ja musiikki ovat minulle tärkeitä. Tulevaisuudessa haluaisin yhdistää työssäni sosiaali- sekä taidealaa. Minulla on kokemusta lasten hoitamisesta kolmessa eri perheessä 2-12 vuotiaista lapsista vuosina 2013-2015, koko elämäni aikaisen pikkusisarusteni huolehtimisen lisäksi. Olen myös ohjannut teatterikerhoa ala-asteikäisille lapsille 2010-2012. Olin 2018 kesä-aupairina Lontoossa kuukauden ajan ja hoidin 3 sekä 5 vuotiaita lapsia. Olen opintojeni ohella ohjannut teatterityöpajoja lapsille esimerkiksi Topeliuksen koulussa. Tulen myös tulevaisuudessa työskentelemään lasten kanssa järjestäen heille mm. teatteriharrastustoimintaa. Valmistuessani 2021 saan myös yleisen opettajan pätevyyden. Henkilökohtaisena avustajana olemisestä minulla ei ole kokemusta, mutta olen työskennellyt paljon erilaisten ihmisten kanssa. Olen erittäin helposti lähestyttävä, ystävällinen ja luotettava. Tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa töissä ja vapaa-ajalla. Olen pitänyt mm. kehitysvammaisille suunnattua teatterikerhoa, sekä toiminut asiakaspalvelutehtävissä Linnanmäellä sekä Espanjassa baarissa. Olen myös työskennellyt pesulassa sekä toimistossa.

Paikka

Approximative location.