Loading...

Miina K., Henkilökohtainen avustaja paikassa Turku

  • 18-vuotias, <1 vuoden kokemus
  • , 8.00€ /tunti
  • Ostoksilla käynti
  • Ulkoilu
  • Vessassa asiointi
  • Yötyö
VIESTI ENGLANNIKSI

Iloinen tyttö Turun seudulta hakee töitä opiskelujen ohelle

Moikka! Olen Miina Koivisto 17-vuotias tyttö Liedosta. Opiskelen kerttulin lukiossa ja haen töitä opiskelujeni ohelle eli ajoittuen iltaan ja viikonloppuisin.
Olen sosiaalinen ja iloinen ihminen sekä nautin ihmisten kanssa toimimisesta. Lisäksi olen harrastanut koko pienen elämäni jalkapalloa sm-tasolla asti ja vaikka se nyt loppuikin toivon sen osoittavan, että olen ahkera sekä periksiantamaton. Haluan aina oppia uutta ja tämän kaltainen työ kiinnostaa minua!

Käytettävissä Miina

Työtehtävät joissa Miina voi auttaa

Postinlajittelu
Apu erilaisissa paperitöissä
Muut vastaavanlaiset tehtävät
Apu erilaisissa vapaa-ajan aktiviteeteissa
Siivous
Pyykinpesu
Ruoanlaitto
Ulkoilu
Kaupassa käynti
Vessassa asiointi
Apu sängystä nousemisessa ja sänkyyn menossa
Syöttäminen
Lääkkeiden jakaminen
Suosituksia Miinasta

Työkokemus: <1 vuoden kokemus

  • Tiedot puuttuvat

Lisätietoja henkilöstä Miina

Opiskelen Kerttulin lukiossa toista vuotta. Aikeissani on kirjottaa ylioppilaaksi vuoden 2020 keväällä ja siitä suunnata OKL:lään, eli opettajan kouluun. Olen ollut kesätöissä vuonna 2017 lastentarhassa 2 viikon ajan ja sen lisäksi olin tänävuonna 2018 kuukauden töissä Hyvillä lehdillä eli puhelinmyyjänä. Harrastin 10 vuotta jalkapalloa ja olin siinä todella hyvä,vaikka itse sanonkin. Panostin paljon ja olin sitoutunut. Mutta valitettavasti harrastus loppui nyt keväällä loukkaantumisten takia. Nykyään käyn salilla säännöllisesti ja elän muuten liikunnallista elämää. Kiinnostuksen kohteita minulta löytyy melko paljon, mutta tärkeitä niistä ovat jalkapallo, mikä pysyy aina lähellä sydäntä sekä käsitöiden tekeminen. Olen pienestä asti tykännyt neulo ja viskata sitä sun tätä ja villasukkia on tullut tehtyä aika lailla. Lisäksi minua kiinnostaa maailman meno ja erilaiset kulttuurit, joista luen yleensä kirjoista. Esimerkiksi Krokotiilimeri ja Valkoinen masai ovat olleet yhtiä suosikeistani. Lopuksi on vielä pakko mainita, että minulla on maailman huonoin huumorintaju tai ainaki erilainen kuin useimmilla, koska joudun usein nauramaan omille jutuilleni yksin, mutta se on ihan okei. Huono huumorintaju kulkee suvussa:)

Paikka

Approximative location.