Loading...

Emma T., Henkilökohtainen avustaja paikassa Tampere (33200)

 • 23-vuotias, 5 vuoden kokemus

 • , 10.00€ /tunti
 • Ostoksilla käynti
 • Ulkoilu
 • Vessassa asiointi
 • Yötyö
 • Puhutut kielet:
  Suomi (Äidinkieli) , Englanti (Sujuva) , Espanja (Keskitaso) , Ruotsi (Keskitaso)
 • Kansalaisuus
  Suomalainen
 • Kokemus:
  5 vuoden kokemus
 • Ajokortti Kyllä
  Ensiaputodistus Ei
 • Autonkäyttömahdollisuus Ei
  Omia lapsia Ei
Ota yhteyttä henkilöön Emma
VIESTI ENGLANNIKSI

Käydäänkö kaupassa? Tai mennäänkö kahville?

Hei,

Olen juuri Tampereelle muuttanut yhteiskuntatutkimuksen opiskelija Helsingistä. Tahtoisin olla avuksi arjen asioinnissa, ja kenties oppia samalla tuntemaan Tamperetta paremmin. Olen aidosti kiinnostunut tutustumaan sinuun, ja lähden mukaasi terveyskeskukseen, pankkiin, kampaajalle tai vaikka huvipuistoon. Iälläsi, sukupuolellasi tai taustallasi ei ole minulle merkitystä.

Opiskelujeni ohessa pystyn asioimaan kanssasi arkipäivisin ja -iltaisin, sovittaessa myös viikonloppuna. Vaikka tutustunkin sinuun mielelläni, olen myös täysin avoin satunnaisille keikkaluonteisille avustushommille.

Aikaisemmin olen työskennellyt palvelutalossa hoitoavustajana, sekä monenlaisissa ympäristöissä lastenhoitajana ja asiakaspalvelutehtävissä. Minulla on myös paljon kokemusta muistisairaiden henkilöiden parissa työskentelystä.

Otathan minuun yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Ystävällisin terveisin,
Emma Turunen

Käytettävissä Emma

Työtehtävät joissa Emma voi auttaa

Postinlajittelu
Apu erilaisissa paperitöissä
Muut vastaavanlaiset tehtävät
Apu erilaisissa vapaa-ajan aktiviteeteissa
Ruoanlaitto
Ulkoilu
Kaupassa käynti
Syöttäminen
Voi auttaa henkilöä, jolla on Alzheimerin tauti

Suosituksia Emmasta

Työkokemus: 5 vuoden kokemus

 • Alkaen 01-2017 Tähän saakka: 08-2017

  Hoitoavustaja Puotilan palvelutalossa Tehtäviini kuului: - asukkaiden turvallisuudesta ja viihtyvyydestä huolehtiminen - asukkaiden päivittäisestä hygieniasta huolehtiminen - asukkaiden voinnin ja (muisti)sairauden tilan seuraaminen ja ylös kirjaaminen - virkistystoiminnan järjestäminen asukkaille - omaisten tapaaminen - pyykkäys, siivous, tiskaaminen, ruoan lämmittäminen

Lisätietoja henkilöstä Emma

Olen sosialinen ihminen ja tykkään jutella eri-ikäisten ihmisten kanssa. Opiskelen (toista vuotta, enimmäinen vuosi avoimessa yliopistossa) yhteiskuntatutkimusta Tampereen yliopistossa. Erityisesti minua kiinnostaa sosiaaipsykologia. Olen kiinnostunut kansainvälistymisestä opinnoissani tai muuten. Olen harrastanut shukokai-karatea kahdeksan vuotta. Lisäksi olen tehnyt vapaaehtoistyötä palvelutaloissa koiravierailuiden ja joulujuhlien järjestämisen muodossa. Tykkään myös laittaa maistuvaa ja esteettistä ruokaa ja tehdä käsitöitä. Olen opiskellut ilmaisutaitoaineita Kallion ilmaisutaidon lukiossa, ja sittemmin myös yliopistotasoista viestintää Helsingin yliopistossa. Kirjoittaminen ja kaikenlainen itseilmaisu ovat minun juttujani, ja autankin sinua mielelläni myös mahdollisissa ilmaisullisissa haasteissa.

Paikka

Approximative location.