Loading...

Vilma F., englannin kielen opettaja, pianonsoiton opettaja, tietotekniikan opettaja, yksityisopettaja paikassa Helsinki

  • 29-vuotias, 5 vuoden kokemus

  • , 15.00€/tunti
  • Tieteet
  • Kielet
  • Tietotekniikka
  • Musiikki
  • Läksyapu
VIESTI ENGLANNIKSI

Pianonsoiton opetusta / englannin preppausta / läksyapua

Hei!

Olen itse käynyt pianotunneilla 11 vuotta ja suorittanut pianonsoitosta musiikkiopiston 3/3-tutkinnon. Pystyn helposti opettamaan sinulle pianonsoiton perusteet. Pianonsoiton opetuspalvelu sopii erityisesti lapsille, sillä minulla on runsaasti työkokemusta lastenhoidosta sekä lastensuojelussa toimimisesta. Tiedän, miten rohkaista lapsia löytämään itsestään uusia taitoja ja kanssani on turvallista olla. Jos lapsesi haluaa kokeilla pianon soittoa tai aloittaa uuden harrastuksen musiikkiopistoa kevyemmillä vaatimuksilla, voimme yhdessä opetella pianonsoiton alkeita. Myös aikuiset oppilaat ovat luonnollisesti tervetulleita. Pianotunnin hinta on 20 euroa / tunti.

Puhun sujuvasti englantia ja pystyn tarjoamaan esimerkiksi englannin kielen lausumiseen keskusteluapua. Jos englannin kielen kirjoittaminen tai lausuminen jännittää, ota rohkeasti yhteyttä! Englanninkielen preppaus on hinnaltaan 15 euroa / tunti.

Läksyapu alakoulusta lukioon onnistuu suurimmassa osassa aineista. Olen ollut hyvä koulussa ja tunnollinen läksyntekijä. Itse opiskelen tällä hetkellä hallintotieteiden maisteriksi, joten esseiden ja tutkielmien kirjoittaminen on tullut tutuksi. Olen hyvä kirjoittaja ja osaan antaa todella paljon vinkkejä niin koulumaailmaan liittyvien tehtävien tekemiseen kuin luovaankin kirjoittamiseen. Läksyapu ala-asteikäisille on 10 euroa / tunti, yläaste- ja lukioikäisille 15 euroa / tunti.

Pystyn tarjoamaan myös opastusta tietotekniikan maailmaan koneiden ja älypuhelimien kanssa. Voimme rauhassa katsoa omalla aikataululla välttämättömimpiä taitoja, joita koneella tai älypuhelimien käytössä tarvitaan. Pystyn myös tarjoamaan opastusta kaikkiin Microsoft Office -ohjelmiin. Opastuksen hinta 15 euroa / tunti.

Käytettävissä Vilma

Työtehtävät joissa Vilma voi auttaa

Tiedot puuttuvat

Suosituksia Vilmasta

Työkokemus: 5 vuoden kokemus

  • Tiedot puuttuvat

Paikka

Approximative location.