Loading...
Rakastatko eläimiä?

Löydä eläintenhoitotöitä helposti ja nopeasti.

Yoopies, Miten se toimii?

 • Geolokalisoidut ilmoitukset

  Löydä eläinhoitaja läheltä sinua (lyhyemmille vierailuille, eläintenhoitoon hänen kodissaan tai eläintenhoitoon sinun kodissasi). Ota suoraan yhteyttä eläinhoitajiin Yoopies-sivustolla!

 • Henkilökohtainen kalenteri

  Luo oma kalenteri ja näytä milloin voit työskennellä.

 • Verifioidut profiilit.

  Pyydä Yoopies-tiimiä tarkastamaan tietosi ja mahdollisuutesi löytää työtä kasvavat huimasti. Verifiointi antaa uskottavuutta ja lisää näyttöjä sivullasi!

 • Vapaavalintaiset hinnat

  Täytä hintasi ja keskustele suoraan potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Yoopies ei veloita sinulta provisioita tai välityspalkkioita.

Lue lisää

Yoopies-sivustolta löydät nopeasti ja helposti parhaat eläintenhoitotyöt! Sivu on täysin ilmainen ja voit löytää huomattavan määrän ilmotuksia läheltäsi.

 • Löydä eläinhoitaja parilla klikkauksella!

  Löydä eläinhoitaja parilla klikkauksella!

  Etsitkö extratyötä? Rakastatko eläimiä? Luo eläinhoitajan profiili Yoopies-sivustolle!
  Oletko käytettävissä loma-aikoina? Vai ainoastaan iltaisin ja viikonloppuisin? Etsi eläinten omistajia, jotka kaipaavat apua kissojensa tai koiriensa kanssa.

  Luo profiili muutamalla klikkauksella ja uusi seikkailu voi alkaa!

 • Ota suoraan yhteyttä koiranomistajiin.

  Ota suoraan yhteyttä koiranomistajiin.

  Toisin kuin erilaiset eläinhoitolat, Yoopies ei veloita palveluistaan provisioita.
  Yhteydenotot eläinhoitajiin sujuvat helposti ja nopeasti! Sinun tarvitsee vain valita sopiva profiili ja ottaa häneen yhteyttä puhelimitse tai viestitse. Hemmottele lemmikeitäsi rekisteröitymällä Yoopies-sivuston käyttäjäksi.

 • Eläinhoitotöitä jotka sopivat aikatauluusi

  Eläinhoitotöitä jotka sopivat aikatauluusi

  Huolimatta siitä oletko koiravahti vai kissavahti Helsingissä, Tampereella vai Rovaniemellä: voit löytää lastenhoitotöitä mistä päin Suomea tahansa! Fyll i din profil och låt djurägarna veta när du kan jobba. Du kan stänga din annons när du inte är tillgänglig och omaktivera din annons när du vill jobba igen. Enkelt och snabbt!