Loading...

Kaikki rakkaan lemmikkisi vuoksi!

Löydä täydellinen hoitaja. Varaa netissä. Yoopies auttaa.

Yoopies on moderni versio vanhanajan ilmoitustauluista. Voit löytää lastenhoitajia mistä päin Suomea tahansa geolokalisoinnin avulla!

Yoopies on työnvälitysfirmoja edullisempi vaihtoehto, joka ei veloita välityspalkkioita tai provisioita.

Yoopies.fi on vähän niin kuin “lastenhoitoon liittyvä Facebook [...] joka korvaa perinteiset ilmoitustauluille jätetyt ilmoitukset helpolla, nopealla ja luotettavalla internetpalvelulla.”

Miten löytää luotettava lastenhoitaja? Yoopies auttaa sinua löytämään täydellisen profiilin tarkastamalla tämän taustatiedot! Lisäksi voit lukea muiden vanhempien arvioita ja suosituksia, jotka auttavat sinua löytämään todellisen helmen.

Monet perheistä arvostavat kokemusta ja me suosittelemmekin kaikkia työnantajia kirjoittamaan lastenhoitajilleen suosituksia ja kommentteja osoittaakseen mitä he osaavat.

Yoopies-sivustolta löydät täydellisen lastenhoitajan tai yksityisopettajan.

Yoopies on uusi internetsivusto lastenhoitajille ja perheille!

Yoopies-sivuston käyttäminen on todella helppoa! Kirjoita vain postinumerosi ja suosittelemme sinulle lähistöltäsi löytyviä profiileja!

Yoopies, Miten se toimii?

Lue lisää

Löydä eläinhoitaja nopeasti ja helposti Yoopies-sivuston kautta.

 • Etsi eläinhoitajia Helsingistä ja muualta Suomesta.

  Etsi eläinhoitajia Helsingistä ja muualta Suomesta.

  Oletko lähdössä odotetulle lomamatkalle, mutta et tunne ketään joka voisi pitää huolta rakkaasta lemmikistäsi? Yoopies-sivustolta löydät ratkaisun eläinten hoito-ongelmiin. Kyseessä voi olla mitä vain koiran satunnaisesta lenkittämisestä vaikkapa kissan ruokkimiseen sillä aikaa, kun käytte tervehtimässä mummoa maalla . Yoopies-sivusto tarjoaa useita eri vaihtoehtoja eläinten hoito-ongelmiin: hoitaja voi joko ottaa eläimen omaan kotiinsa tai käydä teillä. Te päätätte itse mikä on paras ratkaisu!

  Etsitkö siis vaikkapa kissavahtia tai koiravahtia, joka tarkastaa että kaikki on kotona hyvin? Rekisteröidy nyt Yoopies-sivustolle!

 • Vaihtoehto koirahoitoloille: etsi eläinhoitaja jota ystäväsi ovat suositelleet

  Vaihtoehto koirahoitoloille: etsi eläinhoitaja jota ystäväsi ovat suositelleet

  Miten löytää luotettava eläinhoitaja? Yoopies-sivustolta voit lukea mielipiteitä ja suosituksia, jotka auttavat sinua päättämään! Yoopies ei ole ainoastaan eläinhoitajia ja eläinten omistajia yhdistävä sivusto vaan myös yhteisö, jossa perheet voivat auttaa toisiaan. Voit myös yhdistää profiilisi Facebook-tiliisi nähdäksesi mitä ystäväsi ovat kirjoittaneet eläinhoitajista. Ei muuta kuin puskaradio soimaan!
  Rekisteröidy Yoopies-sivustolle ja löydä täydellinen lastenhoitaja läheltä sinua. Yoopies ei veloita provisioita tai välityspalkkioita vaan sinä päätät palkasta yhdessä perheesi kanssa. Helppoa ja nopeaa! Yoopies!

 • Löydä eläinhoitajia.

  Löydä eläinhoitajia.

  Toisin kuin eri välitystoimistot, Yoopies ei veloita käyttäjiltään provisioita ja on täten halvempi vaihtoehto lemmikkihoitoloille. Rekisteröidy ja luo ilmoituksesi löytääksesi täydellisen eläinhoitajan muutamalla klikkauksella! Ota yhteyttä parhaisiin profiileihin ja valitse suosikkisi hoitamaan nelijalkaista ystävääsi. Helppoa ja nopeaa!

Löydä unelmatyösi!

Aloita!